Mardröm

Jag kommer fan inte ihåg senast jag hade en mardröm.

Har gått och lagt mig riktigt onödigt sent och bara fått ett par timmars sömn. Skulle i vanliga fall blåsa på ännu men då kom ju denna mardröm över mig och jag vill helt enkelt inte sova mer. Ögonen är svår att hålla öppna.

Jag var hemma hos mamma och min syster och mormor var där. Mamma hade en glasskärva/spegel som hade något speciellt månljus i sig och tog med mig ut för att jag skulle titta i den. Hon skulle rent utav tvinga mig. Åsa hade gjort det innan. Jag fick tydliga instruktioner att jag först skulle stänga ögonen hårt och sedan skulle hon trycka glasskärvan mot mina ögon och jag skulle öppna dem och stirra i i den. Sagt och gjort och jag såg ett par groteska ögon stirra in i mina och jag kastade mig baklänges. Mamma försökte få mig att fortsätta för detta var något jag måste göra. Men jag vägrade och tillslut flydde jag på Karlsson mitt i natten.

Det är svårt att återberätta så att den ska låta lika obehaglig som den var. De där ögonen.. Glasskärvan som jag drömde om ligger här utanför, jag tittade på den igår och funderade vars jag skulle slänga den.

Nä fy jag vill inte sova nu, kan kan jag säkert men jag vill inte. Ska hinka i mig några liter kaffe istället.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo