Fredagsmys

Jag har varit på en ridtur, handlat(vilket förstörde min dag för en stund), gjort ett besök på bolaget med den trevliga personalen, kommit hem, lagat tacos, duschat, nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyys. Japp.

Jag har tillochmed på mig en kjol och det är mycket ovanligt. Den är faktiskt superskön. Tanten inne i mig har sagt Nej till kortkort men för det tänker jag inte gå i en lång jeanskjol och se ut som en tunna. Denna är typ halvlång och heelt oanvänd, fick den i samband när jag köpte en korsett. Rätt fin och SKÖN!

Denna kjol! Korsetten har jag dock inte på mig, varför trycka in fläsket när man kan låta det hänga fritt? Så mycket bekvämare :) Nä men har ett annat passande linne.


Idag hämtade jag ut min DATAmus och den funkar suuuuper. Bättre än vad jag väntat faktiskt. Nu ska jag bara försöka att inte he den i golvet, vilket jag KAN vara bra på.


Nepp, nu ska jag joina Erik vid teven. Simpsons hör jag. Ska vänta på att Vampire Diaries börjar och sedan kolla Stan Helsing. En av de två filmerna jag införskaffade idag.


Ha en suuuuuper helg!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo