Juli 19, 2011

Skönt att Eriks nattvecka är över. Gillar inte riktigt det där att sova ensam. Fast nu när jag tänker efter så har det varit ganska skönt, jag har jobbat hela dagarna och så när jag har kommit hem har jag fått lägga mig på den sköna soffan och välja precis vad som ska vara på tv utan att någon klagar ;D

Idag regnar det för fullt, bara öser ner, men det behövs så jag ska inte klaga. Bara det slutar tills imorgon så.. För då är jag ledig.

Hmmmmm inte så mycket mer va..? Snart är det höst kom jag just på, inte kul för fem öre. 

I förrgår var jag bergsäker på att ett riktigt jävla åskväder pågick, och jag gillar inte sånt på natten när jag är ensam hemma, tillslut gick jag ut och fick svar på varför det mullrade så in i helvete.



Karlsson och Mephisto levde rövare, jagade varandra fram och tillbaka. De har riktigt jävla kul tillsammans. Det trodde man inte, i stan har de ju bara bråkat, härjat med varandra ibland. Men det kan ju ha att göra med att hagen är större här. Riktigt tajta verkar de ha blivit, lämnar aldrig varandras sida och ligger tillochmed och vilar bredvid varandra. Det är så kul att se, bra att de trivs :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo