Fre, 14 feb, 2014

Ett tag sedan igen. Jobbar hela tiden. Och när jag inte gör det sover jag eller pysslar utomhus, hästar tar upp all ledig tid. Då menar jag typ ALL. Inte för att jag klagar, jag älskar det :)

Igår när jag kom hem från jobbet på kvällen kasta jag mig bara upp på Karlsson och for en sväng (hann aldrig på morgonen), det är mysigt att rida själv på kvällen. Så tyst och fridfullt :)
 
Sen vart det lite kvällspyssel.
 
 
Var väl inne vid 11 nån gång, somnade vid 2 och så upp 6.. -.- men igår hade jag svårt att somna, tankarna gick på högvarv igen. Annars har jag haft relativt lätt att somna (dvs det tar inte mer än en timma typ -.- för mig är det lätt). Kommer alltid i säng så sent och det spelar egentligen ingen roll, kan ändå inte somna innan 12. FAST jag klivit upp 5 på morgonen och jobbat. Det är sjukt. Direkt jag lägger mig i sängen sätter huvudet igång att arbeta, haha.
 
Igår var jag och la in semester! Min första semester. Känns ganska så jävla underbart :D Jag ser så fram emot det. Har ändå inte tagit  ut hela, vill ha till senare, då man känner att man behöver det. Sommaren är ändå lätt att jobba och roligare. Men det ska bli skönt att bara kunna ligga och glassa i nån vecka :D
 

Min rygg känns... Inte bra. Jag uttrycker mig så att jag är "trött" i ryggen. För ont gör det inte. Men det känns jobbigt. Det är sen jag skottade DEN DÄR FÖRBANNADE JÄVLA BLÖTSNÖN SOM KOM NED FRÅN TAKET  i veckan. Stod ju fan som ringaren i notre dame för att kunna skotta bort den. Sedan har det känts när jag har ridit, fan. Kunde inte rida ordentligt. Jag har ju aldrig haft problem med min rygg så jag hoppas det innte blir några men, borde börja träna ryggen, ska söka vad det finns för övningar man kan göra hemma. Ihelg får jag ju iallafall vila den för det blir ingen ridning, det är dags för årsvaccin idag m.m så då får de stå över helgen. Mja, kan ju kanske ta en promenad med dem iallafall.

Ska ut och rida med Erika på ett tag, vart på ridbanan nu senaste gångerna så blir nog skönt för Mephisto med en avslappnande skogsritt :)
 
Nu, dags för frukost om jag får i mig något. Igår levde jag på en apelsin och 3 pepparkakor. Snacka om att jag var grinig O.O inte för att det är något ovanligt men det är så förbaskat onödigt när jag vet hur jag blir när jag inte äter. Dock fanns det inget snabbt att ta med på jobbet. Så då skiter jag i det.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo