Fredag, 20 sep, 2013

Men herreminje vad jag har blivit trött på morgonen. Hunden har skött sig utmärkt idag, sovit ända tills jag klev upp, och efter att ha vart ute fortsätter den nu och sova. Fick vara ute läääänge med Erik igår, bra.
Flora lär ju bli bortglömd, av Erik iallafall. Brukar bli så. Jag får ta henne och gå en lååång runda ikväll, synd att jag inte kan ha med när jag rider, Karlsson vill ju bara döda alla hundar.
 
Katterna har inte synats, eller jo, när jag vart ensam hemma. De verkar inte tycka om hunden för tillfället. Vilket jag förstår, jäkla galning, skulle också bli helt förskräckt om en människa som var sådär flyttade in här, haha. Bra jämförelse.
Vaknade inatt av att Lillisen sitter i min säng, haha jag blev så glaaaad. :)) har saknat min sovkompis. Borde kanske döpa om henne till Midna? Ni vet.. Zelda och Midna. Det hade ju passat henne ypperligt med hennes personlighet. Men att komma ihåg att börja kalla henne det? Haha.
 
Och jag är faktiskt jävligt glad för att jag har somnat utan problem de senaste två nätterna! Och då har jag lagt mig tidigare än vanligt också (nä fan.. brukar ju lägga mig relativt tidigt för att jag vill läsa, men då ligger jag sedan och snurrar i sängen 3h). Fast har ju varit jävligt trött i huvudet dessa dagar. Men mysko att jag inte har grubblat. Känns mer som att jag accepterat den här delen av mina bekymmer och som sagt, jag orkar inte bry mig.
Så jag blir en apatisk zombie istället, jag vet inte riktigt om det är bättre. Men att somna lätt på kvällen är fan en lyx som jag gärna vill behålla.

Få se hur det blir imorgon. Inget bestämt ännu. Och de verkar ju som att de lovat regn hela helgen. Inte särskilt kul. Vill ju ha med mig Åsa, hon kan mer än jag, känns tryggare. Jamen vi får se.
 
Jaja, tagga inför intervjun idag, folk har frågat om jag är nervös. Faktiskt Nej. Det är lite mysko, jag brukar bli nervös av sådana här saker, brukar bli nervös av det mesta som jag inte kan kontrollera. Så nervös att jag måste sitta på toa stup i kvarten innan jag ska iväg. Är bara orolig för en sak, och det är att jag inte exakt vet vars jag ska när jag väl kommit in i byggnaden xD men borde väl finnas nån att fråga, annars får jag väl stå där och se vilsen och dum ut tills någon hjälper mig.
 
Jaja. Skönt att den här veckan snart är över. Den här känts superlång och inte på det bra sättet. Annars springer ju veckorna förbi.
 
 
Bubben
 


Vad är det för intervju? Är vovven söt iallafall?x) bild!

Svar: arbetsintervju :) jo klart den är söt, är väl alla valpar ;) har ingen bild jjust nu
Anna Sjöberg

2013-09-20 // 14:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo