Fetarsle

Fy vad jag ogillar när det är mörkt på kvällarna (och snart hela dagarna!!). Skönt att Erik sover hemma nu iallafall, stackars mig som känner mig så otrygg ensam på nätterna. Tycker om de ljusa sommarnätterna, men då hatar jag värmen på dagen. Och på vintern hatar jag kylan. Det är ALDRIG bra helt enkelt. Möjligen nu, om man syftar på temperaturen.
 
Vart på en kvällsritt med Karlsson för en stund sedan. Är lite nervig att rida i skogen nu när det är jägare överallt. Iofs, jag har vit ponny och så är det väl kanske bara att he på sig en reflexväst. Det värsta är ju när det är människor som står/sitter knäpptysta. Det skrämmer ju slag på K. :p Nåja, jag behöver ju inte fara flera mil in i skogen heller. borstat av och smort in Mephisto när vi kom tillbaka också. Tror han hade vela följa med, Veronica ;)
 
Igår red jag med Emilia och Yvonnne. Full rulle. Karlsson  blir så hetsig. Nu har jag iallafall hett på en nosgrimma, dock var han ju stencool idag, men då va vi ju ensam också ;) dessutom försöker han kicka Gormur när han får chansen och jag kan inte hindra han när han väl är på G!! Och det är ju bara Gormur han gör så med. Jajo, en gång på Teddy. Förstår ju faktiskt ifall de inte skulle vilja ha med mig, hade inte velat att deras häst försökte kicka min. hjälp? Om inte annat så är det bästa att hålla avstånd, vilket jag brukar men ibland går det inte, speciellt inte när det blir så där hetsigt. Gormur får inte vara bakom Karlsson, så blir det kanske bra :p
 
 
Yvonne knäppte denna och jag höll på att dö av skratt när jag såg Karlssons rumpa. Den är ju enorm. I hagen ser den inte sådär stor ut. Men jag insåg ju att jag måste sätta han på diet, det där går ju fan inte. Fång och all skit de kan få. Och så motion varje dag så tror jag det blir bra, ska stänga av gräshagen, de trampar ändå bara ned allt till nästa år annars. kan dock inte ta ner den ännu. Måste sätta dem dit när de kommer hit och ska borra bergvärme.
karlsson är ju så jävla lurvig också. till nästa sommar måste jag införskaffa en hårklippningsapparat.
 
 
Såhär snäll var han igår. Och så snäll är han NÄSTAN varje dag ;)
 
fasen vad jag hade vela göra om min blogg. Men jag tror verkligen inte att jag minns hur man gör :O
tror jag ska göra mig redo för sängen... Elleeeer så löser jag lite korsord först :)
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo