Tis, 1 okt, 2013

Helveteeee vad jag är trött på morgonen. Längtar nästan tills jag blir gammal och kliver upp 5-6 bara för att det helt enkelt inte går att sova mer. Och den där tiden, när jag slutade skolan och inte hade nå jobb, jag klev upp varje morgon kl 6, promenerade med hunden och sådär höll jag på, saknar den tiden. Varför kan det inte vara så nuuu? Nu går jag och släpper ut hästarna och rastar hundarna med så mycket sömn i ögonen att jag knappt ser något. Och att lämna sängen.. Det är en pina, just då känns det som det värsta som finns att göra. Är så kallt att lämna den. Och nu är det ju full rulle på morgonen, när hundarna vart ute får valpen energin från helvetet (saknar mina tysta lugna mornar, önskade mig aldrig en valp.) Flora är ju världens bästa, när det bara var hon gick hon och sov igen på morgonen, även fast man inte själv gjorde det xD hon har inte det heller så pass lugnt just nu.
Får stå ut Eriks jobbveckor, annars fixar han ju hunden själv.
Går nog och vilar en stund sedan, somnade ju bra igår kväll, var nog för att Zelda kom igen och la sig på kudden ovanför mitt huvud :) Myyyys. Saknar ju mina kissar, Zelda har blivit lite modigare för odågan.
 
Karlsson fick hovarna verkade igår och Yvonnes och Emilias hästar fick nya skor, Manadís passade även på att göra ett litet besök i min stallkammare. Galen häst :D Så vart lite sent.
Tidigare var jag och skrittade med Mephisto, gick super. Han är ju jättesnäll. börjar undra varför folk säger att han är så tokig egentligen :P pigg och på alerten men det är bara skoj tycker jag :)
Oj, har ju inte ens nämnt det, han ska stanna här ett tag, hans mattar tyckte det lät som en bra idé också. Känns jättebra, som en stor sten lyfts från mina axlar. och ett + är ju när han och karlsson går så bra tillsammans också. De har kul tillsammans. :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo