Gahah

Fyfan. Haft magsmärtor från att jag gick och la mig igår kväll till idag, nu känns det lite bättre. Men ändå inte bra. Legat med värmekudden över magen i hopp om att det skulle hjälpa men den var så tung så kändes som att det bara blev värre när den tryckte ned magen. Vaknat nån gång under natten och haft så jävla ont. När jag skulle ut med hästarna fick jag vika mig dubbelt ett par gånger för att det gjorde så ont. Sen tog jag igen sömnen jag förlorade under natten, så känns lite bättre.
Så fort jag tänker på något krävande och jobbigt som jag vet att jag måste fixa så känns det i magen, jag vet inte ens hur jag ska beskriva det.. En orolig känsla, som en slags rysning inne i magen som gör ont.
Snart kommer väl magen att krascha.
 
Är smått sur också. Människor som bossar över mig. Gör si och gör så. Orkar inte käfta, låtsas vara snäll och bara "..okej.. Ja.....". Hur länge jag klarar detta har jag funderat. Det tär på humöret, är arg när jag kommer hem. Kommer väl explodera någon gång. Vill helst inte det.
 
Och jag som skulle göra klart en massa idag tidigt. Inte funkat pga idiotmagen. Skulle ju vara flitig. Får försöka i em. Är också moloken för att det bara blir mörkare tidigare och tidigare. Det förstör.
 
Nåjo. Tänka på glada saker var det. Funkar i viss mån tills man kommer tillbaka till det jobbiga igen.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo