Tis, 26 nov, 2013

Nu har jag tunga veckan framför mig, är bara ledig en dag. De kommer så fort de här veckorna. Usch för att jobba såhär, känns som om man aldrig är ledig. Tycker Eriks jobbande låter så härligt, jobba en vecka, ledig en vecka. Då har man ju en hel vecka att vila. Iofs så är ju säkert jobbveckan tung men den går nog fort med tanke på att man sedan är ledig en hel vecka. Dessutom dagtid hela tiden, det gillar ju jag. Nåja, jag ska vara glad över det jag har :P
 
For ut och red sent igår efter jobbet. Slängde bara på ett träns och reflexer och hoppa upp. Det var mysigt, man blir som alltid på så bra humör. Men jag kan säga att det är fan knivigt att hålla sig kvar i galoppen när ponnyn börjar bocka och man sitter utan sadel, just ponnyer, de har som så kort hals så man har så svårt att hinna knipa åt med benen när man börjar fara längst halsen, större hästar känns lättare, med Måns har jag hängt på halsen då han tillslut rätat upp sig :) men jag for aldrig av igår, det var snälla bocksprång.
Inte som i Keski när jag flög som en båge över huvudet (kändes det som iallafall, hihi).
 
Det ska få ljusna lite grann och jag ska vakna lite grann så ska jag och Mephisto gå på ridbanan och känna hur den känns. Hoppas den inte är för hal. Annars får vi fara i skogen.
Ihelgen har vi haft sällskap av både älgar och renar.
 
Var sjukt trött imorse (som vanligt då), somnar ju så himla sent. Men jag kan inte somna även om jag lägger mig tidigare. Dessutom när man har jobbat och kommer hem känner jag att man vill som sitta ett tag och ta det lugnt. Inte bara komma hem och lägga sig. Det kan jag ändå aldrig göra men iallafall.
 
Imorgon är det löning som jag har väntat på så ;) haha. Inte kul att vara luspank. Har en massa saker att betala känns det som.
 
Vintern är fan TUNG. Ingen nyhet där. Men jag tänkte på det, rätta mig om jag har fel.. Snart i dec är vintersolståndet eller vad fan det nu hette, sedan står det still i 3 dagar, och sedan vänder det! Några ynka minuter ljusare för varje dag!! Jag ser positivt som fan på detta :D för det är snart! och ännu har jag inte hunnit bli sådär superdeppig över mörkret och snön.
Men när man tänker på det. Strax är det december... Sedan Jan, feb, bara vi får de två månaderna överstökade så kan det bara bli bättre. Är inget fan av Jan och feb. Sedan går det bara mot det rätta hållet. Känns bra.
 
Nästa vecka ska vi sätta igång på riktigt med det där jobbiga men ack så nödvändigt. Ouuuufff..... Men det ska bli bra.
Får typ ont i magen bara jag tänker på det.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo