Det blev vinter igen..

Nog fan var det motigt att kliva upp i morse, nästan så att jag försov mig. Snön verkar ha vräkt ned under natten, det är vitt överallt. Fy tusan också. Det verkar ju inte sluta heller, jag som planerade att ta en ridtur i "finvädret", nåja den försvinner väl snart igen. Typ varannan människa på fb lägger upp en bild på all snö dessutom, kul.
Sista dagen för em skift idag iallafall, skönt, gud vad jag hatar dem, igår var jag så sur (jag klev upp så sent så jag blev stressad + att det var stökigt) så man fick skämmas. Men det tänker jag inte göra. Erik hade kunnat hjälpa till att städa upp efter sig så skulle man kunna göra raseriutbrotten lite lindrigare om inte helt utplånade. Simpelt. Nä fy vilken bitterfitta jag kan vara, idag verkar bättre dock.
Helgen blir ju full rulle också, men säkert skitkul, är fortfarande lite nervig men det går väl över när vi väl är installerade.
 
 
Teddy hos Erika, vi var och väntade på lite sällskap av henne och Joggis :) Teddy bara skriker av hennes hästar, blir helt upprörd xD som nå jävla hingstbeteende. Han verkar bara tycka om Karlsson xD lilla teddy. De har så mysigt stall jämfört med mig. Men jag ska fixa i sommar. Parkettgolv ska upp på väggarna i boxarna, tak, väggar ska skrubbas och sedan målas. Då tror jag det blir mycket mer trivsamt. Fast hästarna verkar ju inte klaga på hur det ser ut iallafall. Men det ser så.. Halvfärdigt ut.
Undrar om man törs rida in i skogen idag? Hmm.
Igår gick det såg jag, iallafall där vars jag tänkte gå. Men nu kom det ju snö igen så man ser ju inte vars det är okej att gå. Gah. Iofs så vet jag ju. Men det är ju iallafall.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo