StressJUL

Alltså jag håller med, julen är bara stressig (fast jag inte ens har barn!)  problemet var att jag jobbade helgen och idag så jag har inte hunnit göra nåt!
Dessutom sätter jag kusarna före så idag efter jobbet for jag ut på Mephisto och det ångrar jag inte, han är så myysig :)) man blir på bra humör. Pigg och framåt som vanligt.
 
Jag behöver städa, vill ju ha någorlunda städat när vi ska vara här. Eller. Det enda jag behöver göra är att plocka undan all skrot som ligger framme. Men bara det är ju tidskrävande. just nu ligger degen på jäsning, bröd. Måste baka, vill ju ha hembakat bröd.
Egentligen behöver jag inte stressa över det här men jag är sån :P
Är så jobbigt bara för jag är så trött, har som bara blivit 4h sömn varje natt tre nätter i rad och lär inte bli mycket mer inatt. Kanske 5 om jag har tur.
Hade vart fint med sovmorgon imorgon men vi ska ut och rida hela gänget i byn, mysigt. Tror inte jag har ridit på julafton sen vi hade Måns. Har ju jobbat varenda jäkla julafton de senaste åren.
 
En annan superjobbig sak är att jag tror att NÅGON av hundarna har börjat löpa.. :( Tror att det  är Flora och då ryker planerna för hundarna imorgon. Fan också.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo