Över.

Hoff va skönt det känns att julen är över. Nästan så att jag får lust att plocka ned alla julgrejer redan, haha.
Fick mest sådana här grejer som behövs och går åt, vilket är bra, man har ju som allt annat. Typ schampon, smink och sådant. Nuförtiden tycker jag faktiskt att det är mest roligt att köpa grejer till folk, är så roligt när man hittar något perfekt. Fick av Natalie presentkort för massage på Må bra hörnan. Guud vad bra, ska bli så skönt, måste kolla upp när jag är ledig så ska jag boka tid :))
Har ju nå jävla knas i skuldran, strålar som från halsen och ned. Haft ett tag nu, känns som att det ibland försvinner men man känner att den är där. Vissa dagar är värre än andra, beror på vad jag gjort.
Skönt var det iallalfall att vara hemma på julafton, att alla kom hit. Men tråkigt att de ska fara hem så tidigt, Åsa förstår jag ju, Lisa ska ju i säng. Men det är iallafall trist.
 
På morgonen red jag till Keski och sa Hej till Erika och kusarna hennes. Var en snabb visit, -20° och mina fötter var som stenar när jag kom hem. Men det var mysigt att äntligen kunna rida på julafton, när jag alltid jobbat innan.
Idag tror jag hästarna får vilodag, känner att jag bara vill mysa ned mig i soffan idag, hihi. Är så sällan man har tid till det. Kör på pannlamperitt efter jobbet imorgon :D
 
Jobbar 2 dagar sedan är jag ledig helgen. Önskar att Erik också kunda vara ledig men han är ju den som aldrig typ tar ledigt. Så när man går olika skift som nu fm och den andra em så hinner man ju inte ens träffas typ, tråkigt.
 
Jaja, ska plocka undan lite grejor här och sedan ska jag mysa ned mig i soffan. Askungen skulle vara typ kvart i 5 eller vad det nu var, haha, måste titta den, var så länge sedan.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo