Ons, 18 dec, 2013

Full fart idag. Bara vakna och hoppa upp på hästryggen och red till Keski, Mephisto skötte sig exemplariskt med tanke på att vi inte ridit där ensamma förut :)
Är så mysigt att rida till Erika, sätta in hästen i stallet eller hagen så går man och tar en kaffe :)
Vi red bara efter hennes runda i skogen, sedan skiljdes vi åt och jag red hemåt. Hann innan mörkret. Känns så skööönt att vi snart går mot ljusare tider, även om det är pyttepyttelite per dag.
 
Kommit hem och hade fått mina julkort, så jag har suttit och skrivit dem. Ska lägga dem på lådan imorgon, kommer kanske innan julafton, förhoppningsvis, posten brukar jobba arslet av sig den här tiden. Det ska de ha cred för. Är bara ett paket kvar som jag väntar på och vet inte om jag hinner få innan jul, hoppas det O.o verkar som att de inte hade skickat ännu. Allt annat har kommit supersnabbt.
 
Nyss vart på tur med ponnyn i skogen. Kolsvart. Bara pannlampa och man blir ju som lite blind av den, man ser bara den enda ljusfläcken. Tänkte ta Eriks som verkar vara superbra men den hade han med sig i bilen :/ Men det gick bra och vi överlevde. Karlsson är så bra, orädd. Jag kände mig förföljd till och från. Måste öva bort den här töntiga rädslan för att vara ensam i mörka skogar :P
 
Måste fixa mat, är helt utsvulten. Tyvärr är jag och Erik fortfarande kass på att handla mat så oftast finns det bara hamburgare, hojja. Nåja.
Ska färga håret sedan, världens utväxt. Här går det fan inte att sitta, har en kattsvans i näsan hela tiden :OO
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo