ons, 11 dec, 2013

Fyyy vad jag njöt imorse när Erik klev upp före fan och jag visste att jag får sova typ 2h till utan att behöva stressa iväg någonstans. Snacka om att jag var nöjd. Det var helt ljuuuuvligt :D
 
Det var +4° ute. Allvarligt talat.. I förrgår var det -30°. Vars är klimatet på väg.. Jag uppskattar att slippa ha -30 men sånt hör töväder gör bara allting halt och blött. Fy. Aha.. Vi kan vänta oss blötsnö som grädde på mosen, va skoj....... Så blåser det såklart. Tycker faktiskt att det kan hålla sig där mellan -10-20°

Var på tur Med Mephisto igår, hade bara tänkt träna på volt (trist att fara ensam i becksvart mörker) men så ringde Emilia så vi for på en sväng. Hade tur för det var halvmåne så det lyste upp ganska så bra. Önskar mig härmed fullmåne varenda gång jag har fm! Hästarna var rätt lugna och lydiga trots att de stått hela helgen (jag är inte så sugen att rida i -30). En gång fick de nå cp ryck och bocka och sparka bakut.. Precis samtidigt. Först fick jag för mig att det var nåt i skogen men antagligen så egga de varann, nå busryck :)
 
Ska ut med Karlsson idag innan jobbet, ska försöka få en bra bild på honom. skulle gjort det ihelgen när det var så fint väder men det blev aldrig. Skit också. + när Erik var hemma så hade han kunna fota. Nåja.
Mitt julkort blir nog sent iår, kanske efter jul, minns inte hur lång tid det tar, och känns som att jag inte får nå bra bilder, som jag vela ha det alltså. Har inte riktigt haft tid.
 
 
Jättebra bild, haha. Vet inte vad man ska ha på för inställningar när det är mörkt xD
 
Har några julklappar kvar att köpa, dock är inga klara ännu för alla är under leverans. Eller ja. En är i HAKKAS!! GNGRHH.. Nästa gång jag ser att det är DHL ska jag ta mammas adress. Då hamnar den i stan iallafall. Skitjävla irriterande.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo