Vacker och tapper ♥

Hur ska man återhämta sig från det här.. Tillochmed skyn störtgråter. Känner mig helt skakig av gråt, helt arrig.
Nu är han borta. Jag är så tacksam för att jag fick ha en så fin häst hos mig, fick många fina stunder tillsammans. Nu är han borta och har det bra. Blir begraven på en fin plats.
Vill helst att Erik ska komma hem men han gör det fint åt Teddy just nu.
Jag var med till sista andetaget, det var jag skyldig honom.
Jag tänkte inte skriva om det här nu redan.. Men kände att jag var tvungen att yttra några ord. Är så förtvivlad och ledsen men det här var bäst för honom, nu har han inte ont och har det bra. Älskade Teddy. ♥
 
 


<3Hoja, vilken pärs du gått igenom :´( Du gjorde rätt som lät han få sin sista vila. Nu lider han inge mer. Han har blivit så väl omhändertagen av sin snälla matte som ville teddy allt väl. Styrkekramar till dig <3

2013-08-07 // 23:54:53

Ja de är tur att.ni vet så bra om hur han har det och hur han känner ..och hur de var för honom. . Tänk om jag också skulle få veta att han har de s jävla bra vars han nu är ..tänk om han skulle ha pratat med mig också ..för ni har tydligeb pratat med han ... de kanske är så att de inte skulle ha begövr vara så här om mäbniskor lyssnar fan för alla som tror sig veta..

Svar: Det kändes rätt för honom även om det var ett hemskt beslut, går fortfarande och grämer mig. Vill inte behöva ta sådana beslut, även fast man vet att man måste nån gång. Jag ska visa vars han ligger när allt har lugnat sig och du klarar av det.
Anna Sjöberg

2013-08-08 // 22:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo