Dagen efter.

Usch vilken dag. Inte vela vakna. Allt känns så overkligt just nu, som om gårdagen aldrig hänt.
Bytte skift idag. Jobbar tillbaka imorgon. Känner att jag inte kan vara med folk just nu. Le och vara trevlig, känns jobbigt. Imorgon får jag väl bita ihop.
Karlsson ger mycket tröst, är så glad att han fortfarande finns hos mig. Men han gör mig även ledsen när han gnäggar och väntar på svar från Teddy. Såg helt förvirrad ut igår när han aldrig kom in. Karlsson såg ju aldrig vad som hände, ville inte att han skulle göra det, så han vet inte vars hans vän är.
Men nog förstår han. Tur att han har grannar ute iallafall..
Känns som att T ska vara där ute i hagen och i stallet när jag kommer på morgonen. Promenera raskt vid grinden när han tycker det är dags att ta kväll. Nu gör han inte det. Men hjärtat har det bra nu. Ska åka till hans grav idag.
 
Ska göra en tavla som jag ska ge åt Frida, tror det blir ett fint minne, även en åt mig själv.
 
Usch. Vill bara spola bort de här kommande dagarna. Tidigare har jag värgrat erkänna det men efter det här är jag verkligen deprimerad. Men ska bita ihop. Trots att jag inte vill. Jag vill stänga in mig just nu.


» ida

Oj... :´( hade ingen aning om att fina Teddy var dålig, nu förstår jag ju varför du mår dåligt... djur ger oss mäniskor såå mycke glädje å kärlek (å gråa hår ibland åxå), de blir så tomt utan dom, men jag är helt säker på att du tagit rätt beslut. Det är inget lätt beslut att ta och man vådas och funderar fram och tillbaka.. jag vet precis hur de är... men det är de enda rätta man kan göra, man gör det för deras skull så de ska slippa lida... man vill gärna vara självisk å tänka på sig själv, hur lessen man kommer bli och hur tomt de kommer kännas, hur mycke man kommer sakna och hur ont i hjärtat de kommer göra... men älskar vi våra djur så ser vi till deras bästa och tänker på dom i första hand... och tar rätt beslut, precis som du gjort, det visar hur mycke du älskade din häst... kram på dej!!

2013-08-08 // 13:49:52

Han finns där med dej även fast du inte ser han <3

2013-08-08 // 14:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo