Surhelg

Nu funkar min dator igen.. Eller funkat har den väl men allt har varit så segt så jag har inte ens orkat starta den. Jag vet inte vad problemet är, Erik verkar inte heller veta eller så ids han bara inte. Jag vet inte vad jag ska göra med det. Slänga den på tippen? Jag gör snart det. Om den börjar tjorva igen.. Vilket jag med 99% säkerhet tror att den gör. 
 
Det har varit en sur helg. Jag har vart sur hela helgen. Blä. Typiskt jag att vara långsint och typiskt kvinnor i allmänhet. Eller långsint vet jag inte om jag är,  jag brukar inte vara det, men nu har jag blivit sur över en grej och sen har jag tyckt att allting är värt att vara sur över. SURHELG.
 
Igår for jag en sväng med Karlsson, lämnade Teddy hemma, Erik var också hemma så jag bad han hålla ett öga på Teddy. Slängde lite hö åt honom också. Hur länge kan vi ha varit borta? Max en halvtimma om ens det. Tog bara en jättekort sväng eftersom Teddy ska få vänja sig lite i taget. Gick bra, jag hade som vanligt inte behövt oroa mig. Han skrek ganska så panikslaget när vi for men sen var det  tyst. Ändå tills jag ropade på honom när vi kom tillbaka :) går nog helt smärtfritt snart. Men det är nog mest jag som oroar mig, som vanligt.
Kände att jag behövde ta en tur ensam med Karlsson, Teddy var jag ut med på morgonen. Känner inte Teddy HELT fullt ännu så med Karlsson kopplar jag av, att fara med han ensam är verkligen avkoppling :) behövde det när jag varit så sur hela dagen :P men snart känner jag och Teddy varandra lika bra som jag och Karlsson gör och det är guld värt, det är lycka med hästar :)
 
Folk kan dra åt helvete, less på alla. Nästan alla då. Men det är ju inget ovanligt i mitt fall. Men just nu känner jag mig extra bitter och vill nog helst av allt slänga en djävla sten i huvudet på alla. Adjö.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo