Onsdag

Idag snöar det för fullt. Bra tycker ju jag, ridbanan var så halkig igår, blir väl så när det är kallt och det är nyskottat. Men man får väl se upp idag så det inte är halt under snön. Jag ska dit med Karlsson iallafall, mamma skulle komma och tar med Teddy. Om hon har lust att träna Nh eller någe med honom, det är han också jätteduktig på. Han är bra på allt.
 
Fick tipset att istället för att lämna Teddy ute när jag ska rida med Karlsson, ta in honom istället så han har mindre yta att röra sig på. Jag tänker ju som tvärtom att det är bättre att han är ute där han har yta och ser vad som händer. Men jag ska testa, det skadar inte. Måste bara ha någon som håller ett öga på honom inne i stallet första gången.
 
Igår var skabbräven här igen. INNE i hagen. Såg något som rörde sig i ögonvrån, såklart blev jag skitskraj men det var bara den. Skulle vara bra om någon som har möjligheten kan skjuta den. Jag blev sådär lite ledsen, tycker så synd om den när den lider. Samtidigt vill jag ju inte ha den här då Flora kan få skabb.
 
Kom just på att jag borde ha satt täcke på Karlsson eftersom jag ska rida på ett tag, men nu är det försent, det är lätt att vara smart i efterhand. Han ser redan ut som en snögubbe :P
 
 
Teddy med sina vackra långa ben :)
 
Jag och Erik kollade Snowwhite and the Huntsman igår. Den var bra! Och the huntsman(vadhannuhette) är snygg :D slutet var lite trist tyckte jag eftersom man inte fick se hur det gick för de två :P



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo