Kuligt.

Känner mig grymt grinig och jag vet precis varför men det är ingenting jag
kan skriva om här.. Eller KAN kan jag ju. Men jag har lärt mig vad som händer om man är för personlig. Idiot. Det är därför jag tycker det är lite tråkigt att blogga också. Och att sätta lösen är det inte tal om, jag har aldrig fattat varför man ska ha en blogg med lösen, då kan man lika gärna sitta och skriva på Word.

Jag måste städa idag också känner jag.

Igår försov jag mig lite, inte så att jag kom sent men det fuckade upp min morgon.
Körde mitt vanliga race, tog en ridtur med Karlsson broarna runt, smort in alla hans grejor. Spelade hela kvällen, är i en sån period nu. Känner mig så opepp att göra saker, jag skyller på detta jävla mörker. Men det är ju inte alls länge till våren nu.

Satt och diskuterade smink. Kom på mig själv att jag max lägger en femhundring på smink per år. Undras hur mycket, öhmn, vad ska man säga.. vanliga tjejer? Ah. Ni fattar. Hur mycket de lägger på smink. Jag menarju smink är svinigt dyrt. Jag hatar att köpa smink. Mitt smink brukar räcka så jävla länge(jag skiter i om det blir gammalt också :D)  Ja, fast när det tar slut MÅSTE ju jag köpa nytt, men som sagt, det räcker länge och det är bra. Finns så mycket kuuuuligare saker att lägga pengar på. Som typ en ny grimma åt knasen. Det är alltid så roligt att köpa grimmor xD Nu har jag rätt många så jag ska försöka lägga band på mig. Men det ääär ju faktiskt trevligt att byta grimma lite då och då. xD

Aja. Ska sluta svammla.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo