Julafton, trött och sliten

Känns som 100 svåra år. Jobbat helgen och blir alltid så trött och sliten efter det, sover ju bara max 6h, helvete jag vill ju ha mina 12h sömn ;)
Har sedan i fredags hållt sig mellan -30-33°. Det är INTE kul att ha häst då. När man MÅSTE ut i kylan, se till så att de får vatten med jämna mellanrum och att de inte fryser osv. Frysa verkar de iallafall inte göra.
Nästa år införskaffar jag mig en thermobar, det får bli ett nyårslöfte. Skulle redan haft en om jag hade haft råd, fyfan vad skönt att ha en.
Tomten har vart på besök hos mig hela helgen också. Först kommer en från byn och levererar mitt drakbord, grymt fint! Jag bara skryter om den. Och snabb frakt! Beställde på måndag och den kommer hem till dörren på fredagen. På kvällen var Yvonne och Emila jultomtar, kändes lite så julafton när jag vaknade lördag morgon, åter igen TACK! Jättesnällt! :) blev jätteglad. Hör av mig här någon dag. När jag kommer hem på lördag kväll så har en ny tomte vart och lagt presenter under granen. Mamma :)
Känner mig riktigt älskvärd :)
 
Fyfan vad jag hade velat ha en sovmorgon idag. Men jag vet hur det var i fredags, stressade arslet av mig för att hinna med allt innan jobbet. för jag jobbar idag och måste dit lite tidigare innan jag börjar. Kommer dö av stress en vacker dag. I fredags hann jag inte äta heller så av det och all stress darrade händerna som om jag hade parkingson, fy.
 
Natalie kommer idag och plockar upp sin julklapp, kanske jag ska öppna mina? Hmmm... Gillar att dra ut på det så jag får öppna när alla redan har öppnat sina och inte har kul längre :D
 
Glömde helt bort vad jag skulle skriva om från början. Men.. Go Jul!
(måstetaenduschochjagfrysersomenhundgaaaaah)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo