Fredag

Jag är trött så in i bomben, ändå gick jag och la mig i tid igår. Inte hjälps det, sängen är för underbar och sömn prioriteras högt.

Måste göras ärenden idag, få se nu om jag orkar, måndag funkar ju också men det är så skönt att få allt bortgjort på en gång. Dock på fredagar är det alltid så mycket folk i farten och palla kööaaa.
Att vara på coop är det värsta, som tur är ska jag ju inte dit då, men ändå. Jag blir så förbannad när jag är på Coop, vill antingen slå folk som är i vägen eller ramma in i dem med min vagn. Speciellt sådana där som stannar i en trång korridor och börjar ha värsta diskussionen med någon och därmed blockerar upp hela vägen och tänker inte på att flytta på sig minsann.
Det borde vara rallybilar på Coop, så kan man krocka in i dem som är i vägen eller är allmänt störande.

Igår hade jag 2 lektioner, båda på 2h >.< Man kände sig liite trött när man kom hem, speciellt när det bara är en kvarts rast emelllan. Nk är roligt som vanligt, 3 pers var vi där så firrarna räckte så vi fick dissikera en varsin. Lektionen där efter att analysera en novell var mindre roligt.. Nåväl.
Nk på Välkomma var inte alls lika kul, vad jag minns så behövde vi aldrig vara på lektionerna (inte för att man klagade) men vi satt bara och skrev arbeten ur olika kapitel i boken och skulle sedan redovisa. Not fun at all.
Myyycket roligare med praktiska grejer.

V.9 kommer det att vara 3 prov O.o Jag har inte kikat på engelskan ännu men det skulle inte förvåna mig ifall den också infaller den veckan. Fyfasen. Jag kan ju för fan knappt plugga till ett prov om gången.
Men skönt när de är bortgjorda ändå. Sedan är det ju loooov. 1 månad kvar tror jag. Då ska jag sova.

Aja, en lektion idag sedan ska jag rasta sötponnyn min.




Hahaha låt se hur det går med bloggdesignen ihelgen. Jag kommer säkert skita i den. xD hoppas jag tar mig i kragen och fixar den någorlunda iallafall.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo