Komplett idioti.

Jag har ont i min arm idag. Hjälpte Erik att bära in all pellets igår, det var jobbigare än jag trodde att det skulle vara :p bra träning om inte annat.

Solade ett tag och borstat Flora, fåglarna har mycket virke för att bygga bo nu. Och mer ska de få. Jag tror ändå jag fick bort det värsta igår, men det är mycket kvar, men nu lossnar det inte en massa tussar från henne iallafall :)

For sedan till stallet och tog en ridtur och myste på i stallet. Fick höra att det har varit utlänningar och snokat både inne och utanför stallet, varit in i alla hagar (det är då man önskar att man hade en aggressiv häst), försökt lyfta(?) Diba, shettisen, snott torrkött för 1000 spänn, vet inte av vem men det var någon i närheten.
Eva hade då ringt till migrationsverket men de kan ju självklart inte göra något. Inte ens tala om för dem att man inte kan gå in på andras gårdar och göra intrång. Idioti.
Kommer ihåg Måns, där hade det varit negrer som RED på våra hästar i hagen, det var grannen till stallet som ringde och informerade oss. En av hästägarna i stallet fick ju tag på dessa och varit jäkligt förbannad, de enda de sa, som vanligt "We don't understand" och "We did'nt know. Och varit så ledsna. Helvetes jävla idioti. Och då kunde heller inte migrationsverket göra något.
För dem är det alltså ok att utlänningarna vandrar in på andras mark, "snor" folks hästar. De kan ju åtminstone INFORMERA dem om vad som är ok och vad som inte är ok.
Ifall jag hade varit dem som såg allt så hade jag tagit, ifall jag hade tillgång, ett hagelgevär på axeln och gått ut för att tala med dem. Ja ett vapen hade jag iallafall tagit med. De ska lära sig.
Man blir ju som lite smått orolig att de kanske mitt i allt får för sig att ta en promenad med någon av våra hästar.
Vi får väl hoppas att ifall de kommer igen att min mamma är där. Hee hee hee

Nåja. Idag har jag lite skolarbete som jag tänkte försöka beta av.


Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

2011-11-15 // 06:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo