Fredag

Jag är lite på vrången idag(ovanligt!!). Men jag är trött och vill sova.Vaknade även idag före fan, eller klev upp och klädde på mig och råkade slänga en blick på klockan. Fifan. Hur ska det bli när vi ändrar klockorna? Då kliver jag väl upp kl 4 glad i hågen.
Iofs så ringer ju klockan sådär tidigt, men det är ju för att jag vill snooza 100 gånger innan jag kliver upp :) nu är jag så förvirrad verkar det som. Nåja, det är trevligt att kliva upp före fan men just idag hade jag vela gå och sova igen >.< 
 
Jag och Karlsson var på en bra motionsrunda igår, kör jag den några gånger i veckan så får jag nog han i form efter ett tag. Har ridit honom med westernsadeln och det gör honom ännu mera till en mjuk soffa. Är så häärligt. Men så var det ju det att jag får blåmärken av den när jag galopperar, vid knäna på insidan.. Måste kolla om det skulle funka att sätta nå fårskinn dit så att det blir mjukare. För den är ju så bekväm.. Förutom det då.
Den misshandlar mina ben!
 
Mitt horoskop för dagen var inte heller bra.
"Tyvärr stressar du ofta och det gör att du har svårt att varva ner."
 
Tänkte precis att "den jäveln som gör mig irriterad idag är död" och det är lätt. För jag kan störa mig på petitesser. Bra att jag ska fara och trängas på marknaden med den här inställningen.... Fast känner jag mig och Erik rätt så blir det en springrunda genom skiten. Varför far vi ens egentligen? O.o
 
Vem har snott min lilla kamera egentligen!?!? Jag kan inte hitta den så då ska jag skylla på att någon har snott den. (tror att det är eriks datarum som har käkat upp den)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo