Det är inte skorna det är fel på

For relativt tidigt och red ett litet dressyrpass med Teddy på ridbanan, vilken superhäst han är, så klok och lydig, minsta lilla lilla vink man ger han så funkar det. Han tränar mig och det är så bra.
 
Sen när stalleriet var klart och jag kom in, rasade hela världen samman för mig (ursäkta uttrycket, men ja något sådant var det som hände) gick bärsakargång och ville döda alla som kom i närheten av mig. Sedan blev jag trött, lägger all energi på att vara arg så är helt slut efteråt. Nejdå, jag är fortfarande sur. Verkar inte släppa i första taget.
Minsta lilla sak som går snett gör mig helt rasande. Jag börjar ju inse att något är galet med mig själv. Vet inte vad som händer. Mår kanske inte bra.
 
Jag fick iallafall rätt okej lön så det minskade oron som har gnagt de senaste dagarna, har råd med alla utgifter och räkningarna som jag skulle betala. Trodde jag skulle få skitkass lön.
Och tillbaka på skatten. Det är så SURT att de kommer först i Midsommar. Jag behöver alltid pengar den här tiden, aldrig kring Midsommar, även om det alltid är kul med ett extra tillskott även om man har pengar. Äsch.
 
Natalie övertalade ju mig att skaffa instagram.. Eller eh.. Vad säger man.. En instagram? Eh?
Jaaaag har fortfarande inte fattat grejen med den.. + att jag inte har några bilder att ladda upp. Vadå ska jag fota mitt tryne varenda dag som alla andra? Nje.
Sen när jag går in på den så är det jättetråkiga bilder som folk lägger upp och oftast ser man samma bilder på facebook. Äh. orkar inte. Jag har en.. Får väl.. Jaja. Börjar bli så efter med allt nuförtiden, men.. jag bryr mig inte xD Har roligare saker för mig.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo