Åskmoln och solsken

Ja, sen igår har jag haft ett åskmoln som legat och pyrt ovanför mitt huvud. Just nu så känns det som att det är för att det är stökigt.. Eller det var det som startade ovädret i alla fall. Jag dammsög, 2h senare är det lika hårigt. Jag har borstat Flora idag och det slutar med att allt hår är på mig istället för på backen. Och än är det inte slut på hår. Jag måste nog bada henne.
Karlsson släppte ju ett tag men så nu har det varit några månaders uppehåll ( O.o ??) men idag lossnade det 20 kg hår och lite till. Härliga vår.
Jag måste lägga upp den här bilden från förra året så ni får se hur roligt det är att vara stolt ägare till Karlsson varje vår.
 
 
Förstår ni vad jag menar??
 
Jag och han har iallafall vart på en tur mot Keski en bit. Och det är märkligt när man far över e10an, man står och väntar på att diverse långtradare och bilar ska passera och inte en ENDA saktar farten fast de ser en häst i vägkanten (och för min del har vi oftast lite svårt att stå till). Jag tycker att det är märkligt.
Samma sak när bussen ska passera en, det är inte mycket den saktar in, den kommer där med världens snöstorm efter sig. Nu har ju vi trafiksäkra hästar men det kan ju lika gärna hända en olycka ändå.
Skall trycka på ryggen med stor jävla vit text mot svart "KÖR SAKTA ERA JÄVLA IDIOTER" eller något liknande. xD det hade vart kul. 
 
Jag har börjat måla igen faktiskt. En scen från Ocarina of Time. Vi får se om det är något att behålla, än så länge ser det bra ut, min förra Zelda målning ska i soporna.
 
Ska rensa upp lite (lite=mycket) skräp och föra till återvinningen när Erik kommer hem. Kan nog behöva ta chevan om det ska rymmas O.o Erik, den evige skräpsamlaren. Men vad är vitsen med att samla på gamla jävla lådor??!! DET GÖR MIG FRUSTRERAD!!!
 
Oj. Vad jag vela ha sagt var att ridturen hjälpte åskmolnet att klarna. Jag kom av mig lite.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo