Update

Oj, nu var det längesedan jag var här igen. Men hela tiden saker att göra och så är man trött 24/7 känns det som (förutom när jag väl ska sova på kvällen, men igår somnade jag relativt fort). Värst var i fredags, när jag skulle upp och jobba 12h, fick endast 3h sömn för att det bara snurrade i huvudet, tankar gick i 180, det var hemskt :O grejer som inte ens var värda att fundera på och det gick inte att stänga av. Så det var en best som klev upp lördag morgon. Var mycket nära att hiva telefonen i väggen eller tugga av den i raseri.
men idag har jag sovit, för mycket tror jag, känner mig helt seg, men kaffe hjälper.
 
MSM har vi ju passerat och det var en händelserik kväll. Dock hemskt när man ser bilder på sig själv lite senare under kvällen när man blivit ganska mycket på lyset och hur sliten man ser ut xD och jag som trodde jag var så söt när jag for xD I början var det ok men sedan.. Haha. Jaa.. Man ska undvika sociala grejer. Eller undvika alkohol kanske ;) jag och Erik blev iallafall utslängda från kortegen, fast vi hann ju hela rundan och just efter centrum skicka de iväg oss.

Där är orsaken. Gillar bilden. och all publik bara applåderade så nog fan var det vi som gjorde kvällen ;)
 
 
Resten av bilderna finns på fb, inte många, tyvärr kommer man aldrig ihåg att fota själv.

Igår släppte jag hästarna och tyvärr vart det inte ens nå fart och fläkt. Fast då har de ju fått äta gräs sedan slutet av maj typ. Ska fota lite mer senare. Älskar fina sommarbilder.

 
Har hand om Yvonne och Emilias hästar just nu också. Fast de kommer väl hem om någon dag eller 2. Snällare hästar får man då leta efter. Så små och söta med sina blonda kalufser att jag nästan får lust att ta hem dem :)
Känns ändå skönt när de kommer hem, har jag 2 mindre att oroa mig över. Jag är ju så hemskt daddig och oroar mig över minsta lilla, typ över ifall det är mycket mygg, ifall de fryser om de regnar, haha. Var väl ingen nyhet. Har blivit värre sedan Teddy kom till mig, för han fryser för minsta lilla. men nu har det varit ok väder, bara lite skurar och sedan kommer solen och sådär håller det på. Fast det är väl perfekt väder för myggorna.
 
Hade behövt klippa gräset men det är väl blött ännu. Aja. Massor att göra om jag ids ta itu med det. Skönt att vara ledig nån dag.
So long.
 
 


Dålig du är på att uppdatera! Gjort en blogg nu förresten. =D

Svar: Skicka länk då. Blogg men ingen facebook? :P
Anna Sjöberg

2013-07-16 // 15:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo