Tisdag

Fifan vad trött jag är, ska se till att sova extra mycket den här veckan innan jag börjar heltid nästa vecka. Men bara jag kommer igång första veckan så brukar det gå bra, nu har jag slöat till mig rejält.
 
Måste ta och städa ut det där förrådet så vi kan tvätta det och måla det nån gång. Inte så sugen, det är så mycket grejer och jag vet inte vad som får slängas eller ej. Irriterande. Få se hur jag löser det. Erik har ju fullt upp att köra grus fram och tillbaka till varje by just nu.
 
Var på hästägarmöte igår och de hade iallafall redan beslutat att vi inte får använda planen för ridning, iallafall inte under hela sommaren. Känns otroligt tråkigt, jag som just kommit igång med att träna med Teddy. Iofs rider man ju mest i skogarna nu under sommaren, vintertid är det ju lite dåligt med det, så det ska nog funka. Men det är ändå trevligt att ha en stor plan att kunna dressyra på. Nåja, jag tror att jag skulle vara nöjd om vi iallafall får vara där under vintern, så vi får hoppas på det..
 
Ihelg är det Ms Meet och det har jag ju sett fram emot. Måste prova kläder :D Haha.. Vilket jag aldrig gör.. Jävla jobbigt och det brukar sluta med att jag tar på mig ett par brallor som är bekväma och far. Om vi nu ens kommer dit, känns som att vi kommer att missa cruisingen då Erik planerar att fara till Piteå under morgonen... Så jag är lite grinig. Sen att vara med en trött Erik hela kvällen låter inte heller kul, nästan lika att stanna hemma. Är lite putt.
Jaja.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo