Update, nyår, lån av hårklippningsapparat??

Nyår var en riktig pain in the ass. Hade em, kommer hem, tar in hästarna, Teddy är stressad till max, då väver han i 180. Inte ens lugna Karlsson lugnade honom, men skönt ändå att Karlsson var lugn, för annars hade det nog vart 100 gånger värre. Gick ut igen innan 12 slaget, ingen förbättring, satt där i ca 1h. Han åt iallafall bananen jag hade med mig. Kunde inte göra så mycket för honom. Han blev först lugn på morgonen när jag släppte ut dem och han insåg att de hade slutat smälla. Han var även där på spänn till en början. Fy vad trött jag var, så skulle jag fara och jobba på morgonen också. Till råga på allt så är ju Flora också livrädd på nyår. Mår så jävla dåligt när man ser hur de har det under nyår. Blir så förbannad på raketer, även om det var jättelite här jämfört med stan och det var tacksamt. Jag är ju som van vid hur de smäller i stan, idioter. Folk borde få komma hem hit och se hur Flora och Teddy hade det, då kanske de tänker om.
 
Sedan på em innan jag skulle och jobba igen gick strömmen, kul. Men den kom tydligen tillbaka efter ett tag, tur det. Jag såg att Karlsson låg ned i hagen, blev ju helt kall inombords, för han brukar inte ligga ute vintertid, aldrig sett han göra det iallafall. Kunde gå fram och sätta mig bredvid honom och det gjorde mig också sådär orolig, lyssnade på mage och hjärtslag men allt ok. Så kom jag ju på att han antagligen är skittrött då han inte kan ha fått mycket sömn under natten när han stått bredvid Teddy som har levt fan hela natten. Puh. jag gick och hämtade godis, ropade, och vips så var han uppe och både han och Teddy kom i full galopp. Där var ett knep för att se att Karlsson är ok, ifall han inte skulle bry sig om mat eller godis, då är något galet.
 
Känner mig bitter över hur Karlsson ser ut också. Det spelar ingen roll hur jävla mycket spån jag har, ändå så är han helt pissig och att ge han ett bad är inget alternativ under vintern även om man är på klubben och dessutom ser han likadan ut inom ett par dagar. Brukar först bli ok när vinterpälsen släpper.
Är det ingen som har en hårklippningsapparat för häst att låna ut? Hade velat klippa han under magen till våren så jag får bort det pissiga. Måste kanske införskaffa en, frågade redan förra året men ingen verkade vara sugen att låna.
 
Idag blir det städning. Ser ut som en svinstia här genom mina ögon. Frågar man Erik så får man bara "Vars är det stökigt?" Blindstyre.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo