Torsdag

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jobbar helgen och det är lite tröttsamt. Har tagit igen lite sömn idag, guld värt, har varit trött i två veckors tid. Nog för att jag fortfarande känner mig trött.
Men nästa vecka ska jag sova så mycket jag bara kan. Måste sätta igång hästarna lite lätt också, har inte haft mycket tid till ridning och så var det ju den där veckan då det var så kallt. Nå.. De fick en liten vintervila. Gamlingarna. :)
 
Renen var här på gården igen, och jag "Nåååååååå!". Den såg så frusen och hungrig ut. Men jag vill ju inte heller hålla på göda den. Tror inte att samerna skulle vilja göda en av mina hästar en hel vinter, eller har jag fel??
Han/hon (eller ska jag säga hen?xD) är ju här var och varannan natt och snyltar, bor oftast i hagen under nätterna och jag brukar hitta den sovandes på mornarna.
 
Börjat plocka bort julen bit för bit. Julgranen får vara tills nästa vecka. Innan december dör jag av längtan att julpynta, när jag väl gör det blir jag förbannad och när jag väl får plocka bort allt känns allting så skönt. Hehe.
 
Ah weeelll... Skas kila ut och mocka, har ingen större lust att gå ut faktiskt, det har blivit kallare igen. Nåja. Hellre det än blötsnö.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo