När humöret svänger till

Bläääää, är så sjukligt trött varje morgon. Fattar inte hur det kommer sig. Iofs, har sovit 6h varje natt en tid nu. Det gillar jag inte. Jag klämmer gärna in så många timmar som det bara går.
Unnar mig inte ens en siesta under dagen, hinner inte, känner alltid att jag har saker att göra. Men IDAG. Haha. Det hade varit skönt. Dock alltid om jag ska vila under dagen är det ju alltid någon som ringer och väcker en, och det finns inget som gör mig surare än det. Just när jag vilar på dagen, man är så trött då.
Har jobbhelg också men ibland känns nästan det lugnare än att vara hemma, då behöver jag inte vanka av och an och tänka att "det måste jag göra.. OCH DET!" jag är störd. Folk brukar uppfatta mig som en lugn person vilket jag visserligen är.. Till hälften iallafall. Jag stressar ju upp mig för var och varannan sak, dock tror jag inte jag visar den sidan av mig till utomstående.
Så folk kan få se mig som den lugna och tysta personen som det någon gång slår slint för och går ut i bärsärkagång. det händer ju ju ibland men lite lindrigare. Hahahaha. Ja.. Det är inte lätt att vara tjej när humöret tar sådana svängar.
 
Igår snöade det heeela dagen lång. Blir nervös bara jag åker bil med Erik och det är sådan där snörök. Ska ALDRIG köra om det är snörök. Ifall det nu inte hänger på liv och död. Körde in en ny boll i hagen. Tog en barbackatur med Karlsson i snöyran. Idag blir det Teddy som får fara på en tur.
 
Nä usch. orkar inte skriva mer. Måste göra en massa, ser ut som en spånlada i hallen. Typiskt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo