Depp utan ljus

Ja, jag gick verkligen hela dagen och väntade på kvällen så jag kunde få sova, var sjukt trött. (men självklart tog det ju ett bra tag innan jag somnade) går inte och sover på dagarna heller, är för rädd att jag ska ligga vaken på natten då, fan, när jag bodde i lägenheten brydde jag mig aldrig om sånt. Jag låg bara och kollade tv eller något tills jag kunde somna. Nu får jag bara ångest om jag lägger mig för sent, samma visa är det om jag sover för länge då kommer ångesten som en bomb, men det är mest för att jag missar ljuset och det blir deppigt. Mörkret gör en omotiverad.
 
Oj. Få se om jag ids ta ned resten av julgrejerna idag. Humm.. Tror jag vill beställa nya köksgardiner, är så jävla less på de gamla. Fan vad jag önskar att jag tyckte om att sy. Måste kanske börja tvinga mig att tycka om det.
 
Måste klicka hem böcker också så jag har något att läsa. Håller på med Eragon, jävligt mycket bättre än filmen (även om jag tycker att den också är bra xD) så jag måste klicka hem resterande delar.  Lättlästa bra böcker, galet att han bara var 15 år gammal när han skrev första boken! Det kallar jag en talangfull kille.


Men de är skitbra. Jag gillar ju endast fantasy och skräck. Har ni tips så är det välkommet.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo