Update

Få se nu då.. -30° men jag har varit förberedd. Det är väl Jokkmokksmarknad? Då vet man att det är kallt. Men få se nu om mamma kommer hit, jag hoppas det!!
Nåja, har pälsat på hästarna, tar in dem lite tidigare ikväll bara om kylan fortsätter, vilket den antaglige gör. Eller tidigare.. Normal tid, senaste tiden har jag låtit dem vara ute längre då de verkar trivas där med sin boll. Eftersom man kan ha vaka över dem nästan 24/7 så ser jag när de vill in, Teddy ställer sig utanför grinden på kvällen och väntar :) han är så söt. Måste prova om Karlsson följer med in efter lös, han har ju gjort det på förra stallet men jag har inte riktigt vågat prova här :P har ingen lust att jaga honom sedan. Ska prova när Erik är hemma, jag tror att det skulle funka bra, bara det inte finns gräs tillgängligt så. ;)
 
Ska strax föra över pengar för Teddys sadel åt Frida, har ju innan lånat den. Känns lika bra att köpa den av henne ändå, när de har provat ut den åt honom och så behöver jag inte oroa mig för att råka repa den eller dylikt när den inte har varit min. Har faktiskt inte ens använt den så himla mycket, har varierat mellan den och westernsadeln.
 
Har en bomlös sadel till salu btw, kan lägga upp bild om intresse finns. Sen så har jag ju Karlssons westernsadel fortfarande kvar men där verkar det inte finnas något intresse. Kanske ska lägga upp den på Tradera också. För här i krokarna verkar ingen vara intresserad iallafall. Bara det att det är så jobbigt att packa och posta xD det är där skon klämmer. Nä, måste lägga ut dem, behöver pengar.
 
Behöver åka till stan och köpa betfor, handla, blomjord osv. Började byta blomjord i mina växter men så tog jorden slut. Äsch då. Hade velat hälsa på morfar också, tänker som att tänk så hinner jag inte träffa han en sista gång innan..?? Får ångest. Dock så vet man väl inte när. Så man vill ju passa på. Tycker det känns så hemskt att han inte får vara med sin hund som han alltid har sagt "bästa kompisen". Tänk om det hade funnits hem vars de fick ta med sina djur? Vad fint det hade vart.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo