Storm

Fy vad det stormar! Inatt kunde jag inte somna, låg och tänkte på alla möjliga skräckscenarion (mest träd.. Träd som blåser ned. Träd som blåser ned och faller på fel ställe...) blev alldeles nervös i magen x)
 
For en tur med Karlsson som står stadigt i vilket blåsväder som helst. Trodde han skulle vara helt prillig men han verkade inte bry sig destomer om lite blåst. Karlsson är ingen prillig häst. Mer stadig som en ardenner, fast myyycket mindre :) Var så bra uppluckrat och mjukt i vägkanten och inte ett dugg halt så man kunde galoppa hur mycket som helst.
 
Skall hämta ut paket idag. Det ena - mycket roligt! Vänta bara tills sommaren kommer! Måste bara införskaffa ett passande svärd också.. Samuraisväd funkar INTE. Något fantasysvärd, hittat massor, måste bara vänta tills jag har mer pengar över för sådana där "onödiga" grejor.
 
Gud så nördigt...
 
(NEJ, jag ska inte härma vissa som klätt ut sig till någon besvärjare från Sagan om Ringen trilogin.  Även om det såg lite kul ut det också.. Men min nördgrej är roligare. Jag lägger upp bild sedan)
 
Jag vet att Johanna kommer att älska det iallafall :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo