Måndag

Jag vet inte vad mina hästar har emot Keskijärvi men de blir alldeles vilda när jag far mot det hållet. Iallafall när jag rider ensam. :P Karlsson var det dags att motionera så vi for en sväng och han var alldeles förtvivlad över vägen jag tvingade honom att gå. Skrek som en gris och gjorde några bocksprång, sedan, när det var dags att vända hemåt var han lugnet själv, fick mana på honom. Men det var skönt att få komma ut med Karlsson, Teddy verkade ha klarat sig bra inne även om han säkerligen varit mycket olycklig. Nåja, han blir ju superlycklig när vi kommer tillbaka iallafall :)
 
Igår var jag ju också där och red fast med Teddy, med sällskap av Erika och Yvonne, vi for efter Erikas stig i skogen. Snacka om att Teddy fick jobba! Men det var bra eftersom han har varit som en kanonkula de senaste dagarna. Han verkar fortfarande så sävlig idag så idag ska jag bara ta en promenad med honom :)
 
Om ett tag. Måste dammsuga, Flora fäller... Ena mattan är helt vit och den ska vara röd. Ska ta undan den tills den här skiten är över. Usch. Tycker faktiskt hennes hår är värre än Karlssons tillochmed.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo