djävulssnö

VARDAG:

Något kommer att gå sönder idag, så var förbered på att saker kommer att ta mycket längre tid än vanligt.


Ooops. Vad ska jag nu ha sönder?? Eftersom jag redan har varit förbannad så tolkar jag detta som att jag kommer ha sönder något.
Denna förbannade DJÄVULSKA SNÖN. Jag skottade igår utanför dörrarna och imorse lika mycket igen + drivor då det skulle börja blåsa igår kväll också. Ännu roligare!! Nu är även jag less. Snöat i över en vecka. Erik kan först skotta i em. Jag fick han iallafall att fara och köpa en ordentlig spade så jag kan skotta någorlunda iallafall. Nä fyfan vad less man blir på detta. Något som gör mig ännu surare är att jag är den enda i detta hushåll som sopar bron, grymtar till varenda gång jag ser att min äkta hälft har struntat i den som vanligt. Förbättring krävs där!!

 

Ska ut med Karlsson strax i snöblåsten, Teddy ska jag longera.

 

Blev lite förvånad när en vän hörde av sig igår och berättade en hemlis. Dock så förvånade inte hemlisen mig så mycket eftersom jag sagt innan att det inte skulle förvåna mig om det hände :p Men det var kul, tror det blir jättebra för dem! :) Hahaha ååååh vad jag ville skriva om det nu men kan inte skriva mer än så för att inte avslöja för mycket xD Vissa tror ju att jag inte kan hålla hemlisar, men faktum är att jag är grymt bra på det, då visar man respekt. 

 

Sedan en annan nyhet idag som var tråkig och gjorde min morgon lite mer sur. Kan inte säga mer om det heller förutom att jag hoppas att det löser sig, på ett eller annat sätt. Vad som blir bäst i den situationen.
Jag är ju inte världens bästa på att ge goda råd eller att trösta men att lyssna är jag kung på.

 


Det är därför jag är bra på att lägga märke till detaljer om folk som jag vet att de skulle bli förvånade om jag berättade. Kan vara ganska intressant, för min egen del alltså. Man förstår människan bättre. Även om jag aldrig säger något xD oftast är det deras beteende, hur de gör vissa saker osv.

Vet inte vad jag ville ha sagt med det hela. Synd att jag inte var lika bra på att prata med folk som att lyssna. xD nåja, mina brister behöver vi inte dra upp.

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo