Tänder

Haha, jag har fan träningsvärk i ena axeln/armen efter ha hållit upp ett hästhuvud igår. Snacka om tunga huvuden de har :P jo, appropå det, veterinären var ju igår, Teddy hade en hake aaaallra längst in och även ett sår i munnen pga. den. Stackarn. Tänker rida bettlöst ett tag framöver, men idag blir det bara en promenad. Han fick raspat lite grann men det var svårt för Teddy började kasta med huvudet och han tordes inte ge mer lugnande. Så jag ska avvakta en vecka och se hur det går för han att äta. Han får nog ändå göra ett återbesök sedan för Teddy skulle ha vaccination och då får han väl samtidigt kika i munnen igen.
Han tipsade om en hästtandläkare i Umeå men det är väl svindyrt att ta hit henne. Då måste man ju vara ett helt gäng, så jag får avvakta och se om jag hör att det ska komma någon.
Känns trist att det ska vara problem med tänderna för jag kan inte ett jotta om hästars tänder. Man vill ju inte att han ska ha ont, om han har det, det vet jag ju inte heller, men jag får hålla kolla hur det går för honom att äta framöver. Han äter ju, men det går sakta. Hoppas det blir bra.
 
Verkar som om det blir fint väder idag. Tror att jag ska ta en tur med Karlsson, fläskiga Karlsson :) han är så söt.
Börjar få ont om nya bilder, måste kanske fota lite grann.
 
Jag skulle ju fan ta sovmorgon idag. Jag hade kunnat.. Men nä.. Jag kan fortfarande men.. Jag vet inte. Det är så skönt att vara uppe på morgonen. Lugnt. Kan ta en siesta senare, det är skööönt :P



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo