Första snön!

Japp, detta kallar jag förstsa snön eftersom den har stannat kvar sedan igår kväll på backen, ifall jag nu skulle sköta detta korrekt så skulle en bild komma på naturen med 1 mm snö. Den lilla snön försvinner garanterat men det var lite mysigt ändå. Jag har läst på facebook ett tag nu allas statusar "Det snöaaaaar!!!" och jag har inte sett snö en endaste gång, dessutom har det inte vart snö, snöblandat REGN. Mer regn än snö. Så vi ska inte kalla det snö.
 
Men det var mysigt att kliva upp och släppa ut hästarna och snö på backen, vitt och fint (det är ju våren som är ful när allt töar). Jäkligt skönt med snö istället för regn, är så less på lerig hage + genomblöta täcken. Vet inte hur många ombyten av regntäcken jag har egentligen.. Men det är ju ett måste.
 
Nu är jag fan ledig men jag känner mig ändå lite smått stressad.. Jag har som vanligt saker att göra. Mycket. Denna vecka påbörjade jag storstädning av huset. Jag är inte ens klar med ett rum, eller jo, datarummet är i princip klart eftersom Eriks databord är inte mitt jobb (det ser ut som världens svinstia men låt det vara, han hittar ingenting om jag börjar städa där så han  får sköta det själv). Jag får ta lite i taget. Det är det att jag hittar så mycket skrot så jag hade velat fara på soptippen. Sen så hade vi behövt städa gården, men det är lika jag väntar  tills Erik har tid för annars kommer jag att slänga allt jag ser som skrot,  och i Eriks ögon är det oftast inte skrot :P
 
Var tvungen att kontakta veterinären igår, Teddy har svårt att äta. Konstigt om jag inte får upp han i vikt om han inte kan äta ordentligt. Han äter så sakta och då hinner Karlsson äta upp sin del och går sedan och hjälper Teddy, visst är han snäll? xD Men igår lade jag märke att Teddy verkligen hade svårt att tugga, innan har det ju bara  gått sakta och jag hasr fått höra att han alltid har ätit sakta, som han åt igår har jag inte sett innan. Så jag ringde på en gång till veterinären och han ska komma imorgon. Skönt. Hoppas det blir bra sedan. Jag kan bli så himla orolig. Men det är ju bara idag  och så imorgon blir det förhoppningsvis fixat. Stackars Teddy. Kom på vilket bra namn han har, alla hans grejer har teddyfoder så det ska bli extra mjukt. :)
 
Ja och så när jag städade som frenetiskt igår.. Så ser jag blod.. Flora har börjat löpa. Yaaay. Nåja.. Skönt att hon bara löper en gång om året i allafall x)
 
Just det ja.. Igår fick jag skratta. Jag hör en hund som skäller och tänker ÅH NEEEEJ... Inte igen.. Går till fönstret och där springer en gråhund i hagen, älghund. Karlsson jagade den, det var det jag fick skratta åt, Karlsson hatar hundar. Och jag hade fan också blivit irriterad om jag hade en hund som cirkulerade och skällde som en galning. Teddy stod bara och tittade. Tur att de inte är rädda för hundar, fast Karlsson är ju däremot arg. Han siktade och försökte sparka flera gånger. INTE mitt problem om han hade träffat. Nåja, ägaren fick ju bukt på hunden till slut :P
 
Åååh vad bra nya blogg.se är! Hittills har jag ju bara hört klagomål. Alldeles nyss råkade jag gå bakåt och allt jag skrev gick förlorat. Men nä! Den  här sparar automatiskt! Nice! Passar utmärkt för mig.
 
Hoppas den här dagen går fooooort så det kan bli morgondagen istället. Det tror jag, alla dagar bara susar förbi nuförtiden.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo