Skitdesign

Blää, har lagt mig sent och klivit upp tidigt. Ska fan unna mig en siesta i eftermiddag :D
Jag MÅSTE, känner att jag måste göra någonting åt bloggen när den inte funkar som den ska. Men jag ids inte, det är så djävulskt tråkigt och det var så länge sedan så jag fattar typ ingenting nu. Hojj.
 
Löning igår så jag passade på att göra en liten beställning från Hööks, är alltid något man behöver och jag kan inte fatta det. Rummet vars jag har hästgrejorna är proppat, man får snart klättra där för att ta sig fram. Dock är det väldigt stökigt också och jag har varit lite lat med att komma igång att städa. Kanske idag....? Hm..
 
 
Behöver verkligen ett par nya vinterskor, de här duger nog bra i stallet, less på stallskor med dragkedja som alltid går sönder efter en tid. Bra, då slipper jag köpa ett par vanliga skor, tar bara mina gamla stall/vinterskor och använder dem privat. Orka med skor. Bara jag inte halkar runt så skiter jag i hur de ser ut.
 
 
Ett par westerntyglar, enkla som man lätt kan byta mellan tränsen, har redan en annan variant, bra med en till.
 
 
Rumpvärmare! Billig och bra! Karlssons sadel är iskall.
 
Och så reflexer. SJÄLVKLART med mjukt ludd åt Teddy, så jag har reflexer åt båda hästarna.
 
Seriöst.. DEN HÄR DJÄVLA DESIGNEN. Ok. Snart. Jag borde ju kunna fixa något enkelt. Tycker man ju...
Jo. Nu bytte jag. ORKA. Vad jag hatar detta. Fan att det inte finns gratis snygga designer. Tro mig, jag har letat. Fixar väl dit en header och sen får det vara!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo