För varmt

Idag kommer hovslagaren, skönt. Få det bortgjort.
teddy är så söt när jag kommer på morgonen och tänder lyset, kisar och gäspar. Karlsson säger bara "höhöhöhöhöhö" xD
Nu känner jag att jag har lärt känna Teddy bättre. Att jag tycker om honom lika mycket som jag tycker om Karlsson. När man blir sådär varm inombords så fort de kommer fram till en i hagen :)
Älskade djur :)
Karlsson var lite sur på mig igår, de senaste dagarna har han fått arbeta under ridpassen (han som är van att vi klampar runt i skogen), men vad duktig han är alltså. Väldigt seg att få igång dock. Måste belöna han med en skogstur. Jamen igår iallafall, när jag skulle ta in dem på kvällen, gick fram till Karlsson som glodde storögt på mig, frågar om han inte ska komma in, då tvärvänder han och travar iväg på sina små hovar. och jag: "Hihihihihihi". Han tar så små steg och det är så gulligt. Hm. Måste ses för att man ska kunna förstå xD men när jag tog Teddy vela han minsann också följa :)
Mina fina gamla gubbar :)
 
Vet ni vad? Jag FRYSER INTE! Jag som ALLTID går runt och huttrar. Erik har höjt värmen. Och.. Nä. Jag är van vid att ha 19-20° och nu är det 23°. har varit blöt av svett under täcket inatt. Äckligt. Har det hellre lite kallare för jag hatar att svettas, jag kan inte sova. Sover så jävla bra när det är svalt. Visst, var ju lite mysigt att slippa gå runt och frysa men det är bara dåligt att vänja sig. Dessutom är jag snål som fan. Det finns varma kläder!
 
Försökte få en bra bild på Karlsson men det gick såhär, jag hade det godis i fickan och det var han inte sen med att lägga märke till.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo