Förbannade huvud som inte stänger av.

Jag HATAR att jag funderar så mycket. Tänker på allt. Det är en djälva pain in the ass som alltid sätter fart när jag ska sova. Och speciellt när jag ska upp tidigt. Och jag gick ändå och la mig vid 10. Innan det till och med. Jag har planerat och funderat i flera timmar. MOT min vilja. "Nu ska jag tänka på ingenting.. Lalalala.." efter en stund kommer jag på mig själv med att tänka på hur jag ska styra upp gårdsstädningen och liknande saker. Halv två kollade jag senast på klockan, efter det somnade jag nån gång. GAAAAH. Och ångesten man får när man kollar på klockan och ser hur många timmar man får sova..
Det är.. Fruktansvärt hemskt. Jag har antagliget klagat om det här innan. Och när jag ser Erik fri från bekymmer bara blundar och somnar. På två sekunder. Jag vill också.
Ikväll kommer jag förhoppningsvis sova. Fast jag har ändå mina tvivel. Detta kommer bli en låååång dag. Men efter denna dag kommer jag nog att bli LITE mer bekymmersfri tror jag. Det tror jag. Och glad.
Jag hade ju fortfarande kunnat sova om jag ville. Men jag vill ju så gärna ha den där lugna lilla tiden på morgonen. Den är guld värd. Det är värt att kliva upp 2h tidigare bara för den, även om jag ändå inte alltid orkar kliva upp tidigare. Men oftast. Jag blir på bättre humör av den.

OCH BE FAN TILL GUDARNA ELLER VAD SOM HELST FÖR ATT DET SLUTAR REGNA IDAG. Det skulle minska mina orostankar lite grann, eller väldigt mycket.

Nä, om jag skulle smita ut med Flora.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo