blah

Idag tror jag att jag ska börja med Åsas tavla. Jag skulle ju börjat i onsdags men då försökte jag ju stympa min tumme så allt det gick ju åt helvete.
Fast bilderna Åsa har skickat faller INTE mig i smaken. De är inte bra alls. De på Atlas måste ju duga, han finns ju inte längre så det är ju som det är. Men en av de som var på honom var helt ok. Tror jag ska försöka ta mig till Ullatti och själv fota Terry och Mimir :p lät som en plan.. Nåja. Än så länge kan jag ju börja med Atlas :)

Ska duscha och greja först. Mitt hår behövs VERKLIGEN färgas, men jag orkade inte gå på Coop igår, det var folk ÖVERALLT!! Folkskygg ni vet.. Nja, men jag hade ingen lust att stå och köa hur länge som helst bakom alla jävla gamlingar med sina jävla lotter. GAH. Sådant brukar förstöra min dag, kan stå och morra där bak i kön när de drar fram sina lotter. Köpte en t-shirt också för den delen. NÅGONTING ville jag unna mig. Det är det enda som jag slösat lönen på som är åt mig. Allt annat har varit räkningar, SPÅN, diverse foder åt Karlsson. Jeo. Sen så har jag beställt spån också, måste ta reda på när det skulle komma. Det blev dyrt men mycket billigare än att köpa från Lantmanna så det var värt.

Guuuuuud vad jag har lust att pilla bort skorpan från såret.. Varför är sådant alltid så kul? O.O

Imorgon ska jag iallafall jobba så det blir väl att lägga sig relativt tidigt. Är ändå bara skit på tv så finns ju inget att göra om kvällarna. Fast då ska man lyckas somna också...



» bela

sv: Varsågod! Jag hade faktiskt dig i åtanke när jag skrev inlägget ;)

Mer tips kommer!

2012-06-07 // 21:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo