NAKET

Uäääh, haft fm, dödstrött, men som vanligt får jag skylla mig själv när jag inte äter.
Och detta jävla mörker gör mig så sjukt omotiverad. Fryser och är trött men jag måste motionera Karlsson idag, ska bara longera honom lite lätt så han får röra på sig. MEEEEN vad det hade vart skönt att lägga sig på soffan och sova ett tag. Jag vet att OM jag gör det så orkar jag inte göra någonting när jag vaknar så det är lika att gå ut nu. Jag vet att Karlsson inte skulle klaga om jag lät han vila men han måste motioneras, så är det bara.
 
Fick kommentaren idag "Men vad du har gått ned i vikt!" och som så typiskt alla tjejer så log jag brett inombords xD det skadar aldrig att få höra det! Jag med min kassa självbild. Jag har gått ned i vikt, skrev jag väl redan i sommras, inte för att jag har behövt gå ned i vikt, men.. Jag klagar inte. Kläderna sitter som smäck och jag skulle nog våga visa mig i bikini... Fast jag hatar att visa mig naken och jag känner mig GRYMT naken i en bikini.. Lär väl köra på som jag brukar, t-shirt och bikinitrosor, tillochmed det är lite naket. xD Ja. Det är illa det där med att ha dålig självbild. Tråkigt om inte annat. Jag kan känna mig naken i kjol om jag är med folk som jag känner mig obekväm med. Och det går inte alltid att undvika sådant.
Nåja, jag badar ju aldrig så där var problemet löst!
NEJ kom jag på. Det är inte alls kul, favvobyxorna sitter löst och hänger vid röven. Det är bittert. Fast jag gillar ju mat så.
 
Det känns tryggt att krypa undan i fluffig, stickad tröja :)
 
Nu måste jag gå ut innan jag somnar, det roliga är ju att jag blir skitpigg där efter 8. Irriterande när man behöver sova.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo