Update.

Nu har jag tagit en ny gratisdesign. Helt ok. Men jag fattar inte när jag hamnar in på¨bekanta ungars blogga och de har skitsnygga bloggar! Och jag VET att de inte gör dem själva. (ok, finns säker ett eller två undantag?) Vem får ni att göra dessa designer? Jag vill också ha en snygg och personlig design! DOCK är jag inte villig att betala för den :D det tänker jag inte slösa pengar på. Idiotiskt hade det varit.

Jag beställde en flughuva till Karlsson igår, ett måste helt enkelt på eftermiddagarna. SVidden är som tokiga och Karlsson får så svullna ögon och jag kan bara tänka mig hur hemskt det ska vara ifall de kryper in i öronen! För flughuvan hade även skydd för öronen. Det enda jag ogillar med flughuvor är ju att synen försämras. Om än inte mycket men lite sämre blir det ju allt. Eller är det något jag inte behöver oroa mig för? Jag har ju bara använt en sådan här flyveil eller vad de nu heter och de funkar ju inte alls mot svidden.

Snart är hispiga veckan slut! Hispiga veckan.. Hah. Jag har varit så orolig hela veckan och nu sitter jag och tänker.. Tänk så blir det inget!??! Vad ska jag ta till mig då!? Det har varit en hemsk vecka på massvis av sätt, min mage har fått ta emot så jävla mycket stryk. Ja, här har ni världsmästaren i att oroa sig. Snart är det över. Hoppas jag. Det kan fortfarande hända något oförutsett, man vet aldrig. Men det har ändå varit en ganska givande vecka tycker jag.
Nu vet väl folk som inte pratat med mig på länge aaaalls vad detta handlar om. Då får ni något att fundera över! Jag ska berätta när allt har rett ut sig. Till helgen förhoppningsvis, om allt går som planerat.

Annars rullar allt på, jag jobbar hela tiden. Idag är jag ledig och ska göra INGENTING. Japp. Har en massa att göra MEN i mitt horoskop stod det att jag behöver vila + att jag kommer skjuta upp en massa saker. Hehe. Horoskopet stämmer oftast. Hmmmm.. En "städ" grej hade jag behövt få gjort men det hade jag nog hunnit ihelgen om mor min hjälper mig. Vilket hon säkert gör!^^

En bild på mitt hjärta!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo