babbel

Här var det ett tag sedan jag var.. Måste klaga. Då kommer jag hit. Allt tjorvar.. Eller inte allt. Men jag har bekymmer. Häst-bekymmer. Jag sitter och hoppas ¨på att allt ska lösa sig men jag har börjat tappat hoppet gradvis (skrev gravid först..O.o). Tur att jag har Karlsson iallafall. Han är så go. Synd att det är så varmt, hade gärna tagit en ridtur och passat på att rensa skallen lite.
Och mina stackars medmänniskor.. Jag har tjatat om hästar i 2 veckor nu. (de flesta av dessa är inte ett dugg hästintresserade). Haha ja.

Jag hade glömt bort att jag fyllde år nästa vecka. Trodde det var 2 veckor kvar. Äh. Meningslöst. Det blir inge tårta här inte. Jag jobbar ändå. dte är inte kul att fylla år mer.

Funderade ju på att fara ut ihelgen men vi får se.. Känner att jag har så jädrans mycket att göra. Fast å andra sidan har jag inte vart ut sedan ms meet. Hade varit kul att fara ut en gång innan vintern.. Jag far ju aldrig ut xD Jobbigt.

Annars är jag glad över att vara jag. Jag lyssnar på andra men tar inte till mig mycket. Jag tar tar reda på vad jag tycker om det hela innan jag lyssnar på andras (för det mesta) klagomål.
Men så är jag ju lite egen. De flesta tycker att jag är en jävla surfitta, nä ingen har sagt det åt mig men jag kan läsa taaaankar. x) Jag är faktiskt inte så sur.. Jag har min mur. Hatar att visa känslor. Känns då som att det är bättre att låtsas vara sur och dryg. Men jag är ju rätt blyg också. Jag är en eremit helt enkelt. + så hatar jag att se dum ut. Men det borde ju alla göra.

Jaja, Slut på babbel. Tjingeling



ha en fin dag❤

2012-08-16 // 06:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo