Bitterfitta, åhjo

Jag blir så jävla utmattad av att vara på dåligt humör hela tiden. Jag borde nog ses som den suraste 21åringen i Gällivare. En riktig bitterfitta, åhjo. Tur att jag har stallet att gå till iallafall, där behöver man inte vara bitter.

Få se nu.. Vad har jag gjort de senaste dagarana... Inget utöver planeringen vad jag kan komma på. Det gamla vanliga. Vaknat, skitit, stallet, ätit, sovit. Typ. Ah jo jobbar ju lite futtigt på kvällarna. Bättre än ingenting dock.

Jag vet inte riktigt varför jag är vaken såhär tidigt.. Kanske för att en liten söt katt har börjat löpa och är mer högljudd än en tjejs röst jag riktigt avskyr. Jag måste nog boka en tid för kastrering, börjar vara dags för det, inte tu tal om det inte.
Det är synd och skam att hon inte är mer som Zelda. Innan Zelda var kastrerad så skrek hon på rätt bra också, men när vi gick och la oss, då gick hon också och la sig efter en stund och var tyst tills man vaknade.
Nåväl, ibland misslyckas man väl lite med uppfostringen av sina små bäbisar.

Och så ska det regna. Jag har absolut inget emot regn men nu har det pågått lite för ofta. Men bara det inte spöregnar så, då slipper jag avboka min terapirunda med den här fina saken

 

En som visar uppskattning av rykten, sen går det två minuter efter att han är lös i hagen så ligger han och gnider in sig i värsta lerhögen som går att hitta, men han är som han är :)
Lite egen och alldeles underbar.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo