Utekatt - Nejtack.

Detta är en av anledningarna till att jag inte vill ha en utekatt.

Säker hade denna ungar också som nu ligger och svälter. Den fd. stallkatten som bor hemma hos min mor smet ut och kom tillbaka med denna, mamma hade ju klagat på att hon börjat bli lite hungrig. Nej sånt här vill jag inte se, även om det är naturligt för katten.


Jag trivs med mina innekatter. De andra anledningarna är ju att jaaag skulle vara så orolig hela tiden att de skulle bli överkörda, uppätna, ihjälplågade osv. De är ju mitt allt. + att folk klagar så mycket när katter kommer och pissar och skiter på deras grejer, det kan jag förstå. Ska man ta upp skiten efter hundar så ska man ta upp efter katter.
Nä mina katter har ju aldrig varit ute heller (bara en kort sväng med koppel, Zelda skulle raka vägen in) så de vet ju inte vad de missar. Ifall de skulle ta en sork inomhus skulle jag väl inte klaga, hnngh... Kanske lite, de är så söta. Men jag vill ändå inte ha sådant inomhus så..:) Jaja.


Flora är då superenkel att avmaska.. Jag stod och funderade en stund hur jag skulle gåtillväga, blanda i maten, tvinga ned tabletten vilket är äckligt. Nää så testade jag att bara ge den åt henne, den var borta i ett naffs :) den verkade ju inte smaka dåligt heller, då skulle hon ju spottat ut den. Men det var väl godiset efteråt som hägrade.


Igår gav jag Karlsson en ordentlig borstning och sedan tog vi en ridtur i blåsten. Hatar verkligen när det blåser. Träffade Ida efter vägen också!^^ Det var ju som synd att jag inte kunde stanna och prata med Karlsson skulle iväääg fort fort :)

Fan jag skulle vela ge han ett bad... Hoppas på varmare dagar då.  



» Bela

Stackars djur :( det är som alla katter som springer mitt i natten framför bilen. Ibland har de ren tur att man hinner väja undan.

2011-05-21 // 13:59:35
» Inko

Tack för tipset om paraplyet för det kom till användning :)

Jag såg er ( du och Karlsson ) för ett par dagar sen efter andrasidanvägen. Ville inte tuta med bilen ifall han blir rädd.

2011-05-22 // 21:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo