Update

Usch vilken dålig dag jag känner att jag har idag. Först somnade jag på soffan, vaknade 4 på morgonen, begav mig till sängen och fortsatte blåsa på där. Vaknade någon gång att Zelda stod och skrapade som de gör i sitt dass, jaha! Såklart, då har hon pissat på en bok. Arg som fan så jag skrek och var helt förtvivlad, Erik var så trötter att han trodde nog han drömde. Eller så är han van vid mina plötsliga utbrott. Imorgon ringer jag till veterinären och bokar tid för kastrering. Detta går inte längre, har fått slänga ut en soffa pga. att hon har kissat i den och det går inte bort. Har inte alls mycket pengar men jag måste lägga ut för detta, det går inte att ha det såhär. Jag får väl leva på hårtbröd. Djuren kommer ju i första hand.
Sedan så vaknar jag av att mitt vattenglas spräcktes. Hade jag inte varit så trött så hade jag nog blivit lite skraj, bra fantasi som jag har.

Valborg hade jag iallafall kul. Valborg lyckas alltid bli bra även om denna inte gick som jag hade planerat kvällen. Var med bästaste Kimmie och drack öl. Sedan käkade vi så mycket kött att vi bara ville lägga oss ned och sova för vi blev proppmätta. Jag iallafall. Men det var en skitkul kväll! :)
Synd att det är så länge kvar till nästa Valborg.

Ja.. Idag måste jag nästan skriva upp vad jag har för skolarbeten kvar så jag sedan kan bocka av dem. Känns som hundratals. Även fast det inte är så mycket. Några uppsatser.

Aja.


Hade också riktigt kul på valborg, jag äääälskar kött! Finns inget riktigt lika härligt som att äta sig halvt medvetslös, speciellt inte av gott, grillat kött!:D:D

2011-05-03 // 17:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo