Mina små baaarn ♥

Zelda har legat och sovit med mig i sängen i natt, det gjorde mig jätteglad för jag minns inte senast hon gjorde det. Sista tiden har hon ju bara löpt och varit allmänt avig. Nu har hennes keliga sida kommit tillbaka :) och så låg Lillisen på andra sidan vid Eriks fötter, men där sover hon alltid :p fast det är alltid MIG som hon ska störa genom att vara överkelig när jag ska sova eller när jag just har vaknat. Hon kommer springandes så fort hon hör att jag börjar vakna. Det är sött men lite jobbigt när man är trött :p

Zeldas  sår ser mycket bra ut, läker fint. Men jag låter henne ha tratten på, jag vill inte riskera något. Och den har hon lärt sig hantera bra, nu kan hon springa i trappen utan att fastna :) Känner mig fortfarande elak men det är ju bara några få dagar kvar.. Vad glad hon ska bli när hon blir av med tratten :)
Ska nog ringa och "boka tid" med min systeryster så hon kan ta bort stygnen. Jag har tur som har en syster som kan det där, då slipper man åka in till veterinärstationen.

I fredags blev jag klar med sista delen av Nationella. Muntliga var sist, sådant som jag inte gillar men det gick galant, jag fick dessutom vara med en som jag känner så det var ännu bättre. Var jättenervös innan om vem jag skulle hamna med, det fanns en som jag var livrädd att hamna med för den människan skrämmer mig helt allvarligt O.O men det är tur att man har en lärare som tar hänsyn till att man ska känna sig trygg när man ska prata inför folk. Hon parade ihop nästan alla med en de känner sig trygg och kan prata med.
Nu återstår ett par småarbeten och några redovisningar.. 4 om vi ska vara exakt. Huvaligen.
Aja, skönt att få dem bortgjorda så fort som möjligt.

Borde börja förbereda för bokredovisningen..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo