-

Jag förstår icket varför prov måste vara så tidigt på morgonen. Hade varit myyycket bättre ifall det var lite senare då man hinner plugga lite innan. Men jag får väl läsa i bilen. Dessutom hatar jag att de har bytt provdag, fredag var mycket bättre. Slutet av veckan, kändes bara skönt. De flesta är lediga på fredagar, ja jag har en lektion så det är inte mycket, tisdagar däremot är JAG ledig. Hmpf.

Känner på mig att detta prov inte kommer att gå bra heller. Det är inga svåra ämnen, men det går bara inte in i huvudet. Och jag minns förra provet, jag pluggade på som attan och kände mig skitsäker och så när jag väl satt där failade jag enormt. Provet var skitskumt, typ inte alls det man skulle kunna fanns med. Irriterande och det gör mig nervös.

Har suttit och kikat på hästar och har hittat en som verkar perfekt. Synd att pengarna inte finns ännu.. :< aja, bara  att spara men det är också svårt när man har andra utgifter. Blä. Måste börja köpa lotter. Men det är ändå bara gamlingar som vinner på lotto och dylikt för de är de enda som har tålamod att sitta och spela.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo