Fan vad jag hatar värme

Det är så jävla jobbigt varmt. Äckligt och kvavt. I flera dagar har det pågått. Man kan inte göra någonting utan att bli alldeles klibbig av svett. Det är så jävla äckligt. Sägs det inte att när det åskar i början av sommaren så blir det en kall sommar? Jag hoppas fan det. Och säg inte "Nej säg inte sådääär" för jag hoppas fan det. Man orkar inte göra ett piss när det ska vara sån äcklig värme.

Jag tog en barbackatur i skogen igår, en kortis, var ju så varmt, tänkte att det kanske är lite skugga där. Icket. Jag var alldeles blöt av svett, Karlsson sparkade och hade sig för vi höll på att bli ihjälbitna av myggen. Så inte en tur i skogen igen nej tack.. Iallafall inte när det är varmt. Fick en jävla massa spindelnät i ansiktet också.. Det är DÄRFÖR som man ska ha med sig en som rider på en större häst framför en, då får de ta all spindelväv :DD

Jag är hungrig. Men är inte sugen på något. Eller jag är inte hungrig men jag känner att jag behöver få i mig något. Vad gör man då? Gör jag en macka kommer tuggorna bara att växa i munnen. Huu..



Shorts går jag i också.. Det är groteskt.. KRITVITA ben. Aja tänker ändå inte sola för det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo